Baseus Full-screen 0.15mm üvegfólia Samsung Note 10, fekete

Márka: Baseus, Cikkszám: BAS10974
A Baseus teljes képernyős kijelzővédő üvegfólia tökéletes védelmet nyújt a kijelző számára. A Baseus edzett üvegeinek speciális oleofób rétege van amely megakadályozza a nem kívánt ujjlenyomatok megjelenését, így az üveg tiszta és átlátszó marad.
3 890 Ft   3 063 Ft ÁFA nélkül
Elérhetőség: Raktáron 2db NE MARADJ LE!
Ma ingyenes szállítás 12.000Ft felett
PN: Kérdőjel SGSANOTE10-KR01  
Telefon márka: Samsung
Védelem: Kijelzővédő üveg
Telefon típus: Samsung Note 10
Védő típusa: Mobiltelefon

Baseus Full-screen 0.15mm üvegfólia Samsung Note 10, fekete

Mi a külömbség a klasszikus 9H (2D) és a 3D avagy 5D kijelzővédő üvegfólia között
A 3D/5D vagy Full Glue üvegfőlia védi a kijelző teljes felületét a lekerekített széleken is, mivel az üveg formája úgy van kialakítva mint a mint a telefon kijelzője ellentétben a klasszikus üveggel szemben, mely a lekerekített részeket nem fedi csak a sík felületet.

A Baseus teljes képernyős kijelzővédő üvegfólia edzett üveg amely tökéletes védelmet nyújt a kijelző számára. A legmagasabb minőségű, keménységű és átlátszó edzett üvegből készül. A Baseus edzett üvegeinek speciális oleofób rétege van
megakadályozza a nem kívánt ujjlenyomatok megjelenését, így az üveg tiszta és átlátszó marad. Az üveg nem zavarja az érintőképernyő érzékenységét, az arcfelismerést és a kép minőségét.

A Baseus védőüveg tulajdonságai

• 9H keménység a maximális védelem érdekében
• Védelem a karcolásoktól, a töréstől és a vízcseppektől
• Nem csökkenti a kijelző érzékenységét
• Visszaállítja a képernyő színét
• Többszörösen nagyobb hatékonyságú, mint a védőfólia
• Könnyű alkalmazás

A normál kialakítású üvegfóliák csak a kijelzők sík felületét védik, méretük kisebb mint a kijelző mérete, ellenben a 3D, 4D, Full Cover, Full Glass fóliákkal szemben. Ez nem termékhiba, hanem szándékos kialakítás a gyártó részéről, legfőképpen azért, mert sok készülék esetében a kijelző széle hajlított (ívelt), és ha idáig kiérne az üvegfólia, akkor nem tudna kellőképpen feltapadni a kijelzőre. Ezek az üvegfóliák a méretüknél fogva azonban minden tokkal kompatibilisek, tehát a tok széle nem nyomja fel az üvegfóliát.
  • Erről a termékről még nem érkezett vélemény....
Köszönjük a véleményét.

Kérdése esetém mielőbb válaszolni fogunk.
Csapat Mobilego.hu