Szállítás és fizetés

SZÁLLÍTÁS MÓDJA
Szállítás és fizetés
Szállítás és fizetés


Az áru szállításánál következő lehetőségeket biztosítjuk:
  • Kézbesítés GLS futárral (1-2 munkanap)
  • Személyes átvétel Csomagküldő átvételi pontokon (2-3 munkanap)

Országos kiszállítás esetén 13 óráig leadott rendeléseket következő munkanapon teljesítjük. Pénteki rendelések hétfőn kerülnek kiszállításra. A megrendelést a futárszolgálat munkanapon 8 és 18 óra között kézbesíti melynek pontos idejét nem tudjuk megállapítani. Kérjük, vegye figyelembe, hogy leárazás idején, vagy forgalmasabb időszakokban, például ünnepekkor, a szállítás több időbe telhet. Az áru kiszállításáról emailban informáljuk vásárlóinkat, és elküldjuk a csomag számát.

A sikeres kiszállítás érdekében a Vásárlónak teljes és pontos szállítási adatokat (lakcím, név) kell megadnia. Nem tudunk felelősséget vállalni a rosszul megadott szállítási címért vagy névért, ha a Vásárló hibásan tünteti fel őket. Minden terméket a Szolgáltató saját kezűleg postáz és átvételkor aláírással kell igazolni a termék átvételét.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Vásárlás 29.000 Ft alatt - GLS futár 1490 Ft
Vásárlás 29.000 Ft alatt - Csomagküldő 990 Ft
Vásárlás 29.000 Ft fölött ingyenes

FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Utánvét - készpénzes fizetés átvételkor 300 Ft
Banki utalás - előreutalás cégünk számlájára 0 Ft
Online bankkártyás fizetés 0 Ft
    Számlaszám: 11741017-24154309
    Bank: OTP Bank
    Azonosító: Megrendelés száma
    Előreutalás esetén a terméket az összeg megérkezése után szállítjuk.


Nem átvett csomag
A rendelés átvételének a megtagadása vagy a már kiküldött csomag átvételének elmulasztása nem jelenti a rendelés lemondását és nem egyenértékű a 14 napos elállási joggal. Az átvételt megtagadott vagy át nem vett, visszaérkezett csomagok esetében webáruházunknak költség keletkezik, mely költségek a vásárlót terhelik.

A rendelés lemondására a szállítási költség megtérítése nélkül a "A megrendelést elküldtük" email kiküldéséig van lehetőség emailban vagy telefonon.