Vezeték nélküli fülhallgató és fejhallgató

Élvezze a maximális vezeték nélküli hangot, vagyis a vezeték nélküli szabadságot és a kényelmet anélkül, hogy felmérgedne az összefonódott kábelektől. A vezeték nélküli fejhallgatók nemcsak a sportolóknak, hanem minden zene szerelmeseinek, akik mindig mozgásban vannak és nem szeretik az akadályokat és korlátokat, forró trendet jelentenek.

A vezeték nélküli fejhallgató kompatibilis bármely Bluetooth eszközzel - okostelefonokkal, táblagépekkel, számítógépekkel stb. Két típus közül választhat: vezeték nélküli fülhallgató (dugóval), vagy vezeték nélküli fejhallgató, puha fülpárnával.

Mindkét típus rendelkezik beépített mikrofonnal Bluetooth-módban történő kihangosított hívásokhoz és gombokkal a gyors és kényelmes zeneszámok, vagy hangerő-szabályozáshoz. Ezek ideálisak a kihangosított beszélgetésekhez, zenehallgatáshoz, hírekhez, Youtube videókhoz és még sok máshoz.

A vezeték nélküli fejhallgatók nagyszerű és stabil teljesítményt nyújtanak a beépített akkumulátornak köszönhetően. Több órán keresztül hallgathat zenét, majd egyszerűen feltöltheti egy kis töltőállomásra kapcsolva. Élvezze az életet teljes mértékben bosszantó kábelek nélkül, és hagyja, hogy átjárja testét a nagyszerü hangzás.