Apple iPhone 6 / iPhone 6s tokok széles választékban


A választék nagyon széleskörű és mindenkinek más felel meg. A kinézetet leszámítva minden esetben figyelje meg a termék anyagi és minőségi oldalait. A toknak meg kell védenie a telefont, ezért kerülje az ellenkező hatást.

A telefontokok anyagai
Műanyag - erősebb anyag, védi a mobiltelefont az ütésektől, illetve a kopásoktól.
TPU - műanyag és gumi kombinációja. Nagy merevséggel és jobb ütésállósággal rendelkezik.
Polikarbonát - polikarbonát, más szóval hőre lágyuló műanyag, kiváló hő és ütésállósággal, valamint jó optikai tulajdonságokkal rendelkezik.
Műbőr - Egyes esetekben a PU jelölést használják. Ez a könyvesboltokban leggyakrabban használt bőrtok olcsóbb helyettesítése.
Bőr - kiváló minőségű elegáns anyag, különösen könyv és flip tokokhoz.
Szilikon - puha anyag, nagyon vékony és ütésálló. Könnyen felhelyezhető mobiltelefonra.

A mobiltelefon borítók típusai
Sport tokok - a sportoláshoz, illetve a vállhoz való rögzítéshez használják, a jobb hordózhatóság érdekében, pl. futás, vagy kerékpározás közben.
Kültéri tokok - nagy szilárdságú kültéri tokok különböző tevékenységekre, amelyek megvédik a mobiltelefont a víztől és az eséstől.
Flip tokok - vagy más néven könyves tokok, amelyek nemcsak a mobiltelefon hátsó, hanem elülső részét is védik. Előnyük a személyes dokumentumok, vagy fizetési kártyák tárolásának lehetősége.
Vízálló tokok - tokok párás, nedves környezethez és vízbe merítéshez, lehetővé téve így a teljes hozzáférést az összes mobiltelefon gombhoz és védik mobiltelefonját a portól.
Zoknik és zsebek – Ezek textil tokok, amelyekben a mobiltelefon van behelyezve.
Hátsó tokok - védik a mobiltelefon hátsó részét, illetve oldalát. Léteznek keményebb és lágyabb kivitelben. Mindkettőt könnyű felhelyezni.
Kerületi keretek - Csak a mobiltelefon oldalait védik.
Anti-sugárzási tokok és borítók - speciális borítók, amelyek akár 99% -ig blokkolják mobiltelefon káros sugárzását. Megvédik a mobiltelefont a leeséstől csillapító hatás segítségével és védelmet nyújtanak a karcolások ellen.