KEDVEZMÉNY 10%
Kristall Nano Protective folyékony üvegfólia telefonra KR-SMA-012

Kristall Nano Protective folyékony üvegfólia telefonra

Márka: Kristall, Cikkszám: KR-SMA-012
Folyékony üvegfólia mobiltelefonra. Megvédi a kijelzőt akaparásoktól és láthatatlan védelmet biztosít. Éles színek és antibakteriális védelem. Egyszerű aplikálás.
Normál ár: 6 990 Ft 6 290 Ft
Elérhetőség: Raktáron 3+ db Rendeld meg most a raktáron lévő terméket és 1-2 munkanap alatt házhoz szállítjuk
Védelem: Kijelzővédő üveg

Kristall Nano Protective folyékony üvegfólia telefonraA nanotechnológiát felhasználó Kristall folyékony védőüveg különleges nanorészecskékkel 9H védelmet nyújt a telefonkészülék képernyőjének. A folyadék antibakteriális védelmet biztosít és vízlepergető hatású.

A klasszikus védőüveghez képest több előnnyel is szolgál:

• láthatatlan
• védelmet biztosít a karcolások ellen
• organikus
• antibakteriális
• jobb élességet biztosít a képernyőnek
• megvédi a telefont a buborékok keletkezésétől is

Használata egyszerű és hatása akár 1 évig is tart.

Hihetetlennek tűnhet, de tényleg így van. Nehezen tudunk bízni egy termékben, amíg az nem látjuk. Amikor ez a lehetőség számunkra is megadatott, szintén nem akartunk hinni egy ilyen láthatatlan terméknek. Miután kipróbálhattuk a véleményünk teljesen megváltozott. A védőoldatot a telefonkészülékemre felhelyeztem. Ezek útán kalapáccsal és tűzzel is próbáltuk a védelem határait feszegetni, majd ezek után késsel is próbálkoztunk, és ellenállóképessége meggyőzött.Az aplikálása nagyon egyszerű volt. A képernyőre felvisszük a folyadékot (akár a hátsó fényképezőre is), majd 1 percig hagyjuk hogy hatását kifejtse, majd ezután kifényesítjuk. Már nem szükséges üzleteket járni, megtaláld a telefonodhoz megfelelő védőfóliát. A Kristall folyékony védőüveg egy univerzális megoldáls minden mobiltelefonhoz, mely nem hagy maga után buborékokat. A hatása akár 1 évig is tart. Mobiltelefonon kívül használható még notebook vagy tablet képernyő védelmére is.
  • Erről a termékről még nem érkezett vélemény....
Köszönjük a véleményét.

Kérdése esetém mielőbb válaszolni fogunk.
Csapat Mobilego.hu
Hasonló termékek
MG 9H kijelzővédő üvegfólia univerzális 5,5"
RAKTÁRON
MG58677
1 690 Ft