Power bankok

Élvezze a mozgás szabadságát anélkül, hogy csatlakoznia kellene az elektromos hálózathoz. Ha lemerült a mobilja és túrázik a hegyekben, vagy a víz mellett kempingez, elég csak “beszúrni” a power bankba és hagyni kényelmesen tölteni.

A Power bank az Ön személyes és hordozható bankja energiával, vagy olyan külső töltő, amelyet könnyen vihet magával az úton, vagy bárhova, ahol a villamosenergia-hozzáférés bonyolult. A Power bank, vagy a külső akkumulátor lehetővé teszi a mobil, tablet és laptop töltését bárhol, ahol épp tartózkodik.

A megfelelő Power bank kiválasztásakor vegye figyelembe annak kapacitását, ami valójában az akkumulátor mérete. Ezt mAh-ban (milliamp óra) van feltüntetve. Minél nagyobb a kapacitás, annál többször tölti fel a készüléket egy banki töltéssel. Ha újratölti a tabletot, keressen egy 6 000 mAh – tól erősebb kapacitású bankot.
Power bankokkal kényelmesen feltöltheti a mobiltelefonokat, okostelefonokat, fényképezőgépeket, navigációkat, játékkonzolokat és más USB-portot támogató eszközöket is.