Hogyan válasszunk Bluetooth hangszórót?

29.09.2019
Szeretnéd élvezni a kiváló minőségű hangélményt, miközben kedvenc filmed, videóid vagy zenédet hallgatod? A bluetooth hangszóró erre kiváló megoldás. Hogyan válasszuk ki az ideális vezeték nélküli hangszórót és milyen paramétereket kell figyelembe venni?
TELJES CIKK  

Okosórák és okoskarkötők - mennyire pontosan mérik a szívritmust vagy vérnyomást?

04.09.2019
A pulzusszám optikai mérése a csuklón egyszerű és kényelmes módszer. Mindezek ellenére nem szabad támaszkodnunk az általuk megjelenített pulzusszámra. Minden mért adat csak informatív jellegű és eltérhet a professzionális műszerek által mért értékeitől, ezért nem tekinthetőek releváns értéknek.
TELJES CIKK  

Hogyan működik a helymeghatározás az okosórákban

09.07.2019
Azzal már mindannyian tisztában vagyunk, hogy a gyerek okosórák és senior okosórák egyik legkedveltebb funkciója a helymeghatározás, nyomkövetés. Ezeket az eszközöket éppen azért vásároljuk meg, mert ha szükséges, akkor tudni szeretnénk a szerettünk, hozzátartozónk pontos tartózkodási helyét.
TELJES CIKK  

Okosórák és okoskarkötők kiváló lehetőségekkel

20.02.2019
Az okosórák és okoskarkötők életünk rendszeres részévé válnak. Kiváló társai nemcsak a sportolóknak. A karkötők mérik a napi fizikai aktivitást, rögzítik a lépések számát, a távolságot, az elégeétett kalóriát vagy mérik a szívverést. A fitness karkötők hosszú ideig képesek töltés nélkül működni.
Számos megfizethető, okos karkotő és okosóra van a piacon. Ha Ön sport kedvelő vagy amatőr kezdő, akkor az úgynevezett Smart termékek előnyösek lehetnek számára. Az okosórák és okoskarkötők kiegészítik a mobiltelefon használatát sok hasznos funkcióval. A mobilego.hu webáruházunkban megtalálhatja NEOGO Smart Watch és SmartBank termékeinket, melyek alkalmasak mindennapi viselethez, iskola, munka, sport vagy fitnessz aktivitáshoz.
TELJES CIKK  

Ügyfeleink elégedettsége az első helyen

28.05.2018
Értékelések ügyfeleinktől
TELJES CIKK