Telefon töltő

Mobiltelefon-töltő nélkül egy lépésre sem. Soha nem tudhatja, mikor fogy el mobiltelefonjából a lé, és amikor ez megtörténik, minden lehetőséget megkeres, amellyel a mobiltelefonját életre keltheti. Ebben az esetben a töltő a felszerelés alapvető részét képezi. Napjainkban a klasszikus hálózati és vezeték nélküli töltők állnak rendelkezésre a piacon. Ha teljesen felkészült szeretne lenni, az autós töltő is érdekes lehetőség. Töltse fel mobiltelefonját bármikor és bárhol, ahol szükséges.


Mobiltelefon töltő – mi által válasszuk ki?


Számos típusú töltő van a boltunkban. A mobiltelefon töltő alapvetően lehet vezetékes, vagy vezeték nélküli.

Vezeték nélküli töltők


Gyakorlati megoldás mind otthon, mind az úton. Jól szolgálnak autós töltőként is, például az autó tárolóhelyiségében. Kínálatunkban azonban egy praktikus megoldás is megtalálható az autós telefontartó formájában, amely vezeték nélküli autós töltőként is szolgál. A vezeték nélküli töltő megvásárlása előtt azonban győződjön meg arról, hogy a telefon támogatja a vezeték nélküli töltést.

Kábel töltők


Adapterből és megfelelő terminállal ellátott kábelből állnak. Az adapter klasszikus lehet, hogy csatlakozzon az aljzathoz, az autós töltőnek van egy adaptere, amely az autó kerek portjához igazodik.

Mit kell figyelembe venni a mobiltelefon töltő kiválasztásakor?


Márka - szinte minden mobiltelefon gyártó gyárt márkás mobil töltőket is, ezért márkás töltők a mi kínálatunkban is megtalálhatók - Iphone, Samsung, Huawei, Sony és további márkák. Azonban más márkájú töltők, mint például a Baseus, ugyanolyan jók, több USB-kimenetet is kínálnak, így egyetlen adapterről több eszközt is tölthet egyszerre.

A klasszikus töltés kontra gyors töltés - szabványos mobiltelefon töltők 1,5 - 2A kimeneti árammal működnek, az új töltő kiválasztásakor ideális választani olyat, amely az eredeti töltővel megegyező kimeneti árammal rendelkezik. Néhány modern mobiltelefon támogatja a töltést gyors töltőkkel, amelyek rendkívül gyorsan tölthetik fel az akkumulátor elülső felét. A töltõ kiválasztása elõtt gyõzõdjön meg róla, hogy a telefon támogatja a gyors töltést, jelölve mint Quick Charge, Super Charge, vagy Fast Adaptive Charging.

A csatlakozó típusa - Kétféle csatlakozóval találkozhatunk érintőképernyős telefonoknál - Micro USB és USB-C. A különbség ezek között egyszerű - az USB-C csatlakozónál nem számít, hogy melyik oldalán csatlakoztassa a töltőkábelt, míg a hagyományos Micro USB csatlakozó lehetővé teszi, hogy a kábelt csak az egyik oldalra csatlakoztassa.

Tipp iPhone-tulajdonosok számára - töltő megvásárlásakor távolítsa el az eredeti kábelt, mert az Iphone okostelefonok nem fogadnak el néhány nem eredeti kábelt, így a nem eredeti Iphone töltő egyáltalán nem tölti a mobiltelefont.
A modern mobiltelefon töltő processzorral rendelkezik, amely szabályozza a villamos energia áramlását és a telefon töltési szintjét, megakadályozza a túltöltést és a tűzveszélyt. Ezért fontos a magas színvonalú és modern töltők kiválasztása, mint amilyenek a kínálatunkban találhatók.