Selfie bot

A minőségi selfie-bot minden utazó, kalandor és dinamikus személy számára kötelező felszerelés, aki nem fél új élményeket gyűjteni és úgy úszik a szociális hálózatokon, mint hal a vízben. Biztosan jól tudja, hogy egy igazán jó "selfie" -t csinálni, amelynél lehet is látni valamit a háttérben igazán nagyon megterhelő tud lenni. Az Ön kezének is vannak korlátozott mozgásai, és ezenkívül óvatosan rázkódik, amikor bekapcsolja.

A jó selfie-botnak köszönhetően fényképeket és videókat készíthet, amelyek igazán tökéletesek lesznek, és a "szociális" hálózatokon számolhatja a "tetszik" -elések számát. Egyszerűen helyezze el a mobiltelefont, vagy a kamerát a botra és az arcától nagyobb távolságnak köszönhetően kiszélesítheti a látómezőt, így nem csak Ön és barátai leszen láthatók, hanem minden ami érdekes.

Az selfie botok forgócsuklóval rendelkeznek, így több kreatív szögből is lehet fényképezni, illetve kamerázni. Kerülje el a telefon önkioldójának hosszas beállítását, mivel fényképet “cvakkant”-hat a selfie-bot fogantyú gombjára kattintva is.

Biztosan kitudja választani a megfelelő modelt a színes és széleskörű választékunkból.